Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. в рамките на град София!

Редизайн на Лого и опаковки

На пазара на сладкарски изделия потребителите вече са преситени от просто красиви опаковки и може да ги привлече нещо по-интересно и необичайно.

От БАЧИ ДОЛЧИ решихме да променим своята идентичност и се спряхме на креативни опаковки и лого, които да привличат вниманието на купувачите, да се открояват сред останалите продукти по рафтовете на магазини и супермаркети. Искахме да впечатлява не само външния вид, но и да създадем интерес към съдържанието за незапознатите купувачи – да поискат да ги купят, отворят и да научат тайната, която сме скрили вътре.

Новата идентичност на БАЧИ ДОЛЧИ е дело на българското независимо студио за графичен дизайн – banda. Вдъхновени от духа и стила на Италия, те пресъздадоха дизайна на новите опаковки с олекотени и изчистени линии. Цветовете и формите бяха подбрани така, че марката и продуктът да са водещ акцент. Резултатът е идентична продуктова линия, която говори сама по себе си за достоверност и качество с модерно излъчване, ясно структурирана информация и авторска фотография.

Пристъпвайки към редизайн на логото и опаковките на нашите продукти се водихме от следните принципи:

  • Те трябва да предизвикват емоция;
  • Трябва да дават на купувача максимум информация за предимствата на продукта и неговия дух – десертите на БАЧИ ДОЛЧИ носят дългогодишната италианска традиция в себе си;
  • Трябва да искате да ги вземете в ръце;
  • Цветовете и формата на опаковките и логото трябва да са запомнящи се и забележими сред останалите;
  • Освен всичко това, опаковките трябва да са функционални – потребителите лесно да ги отварят, а при необходимост и удобно да ги затварят.

Вложихме сърце и желание в редизайна на външния вид на продуктите си – заложихме на светли, оригинални, изчистени цветове и форми, които да привличат към себе си погледи на възхищение. Нежният и отличителен вкус на невероятно вкусните десерти БАЧИ ДОЛЧИ заслужава и подобаваща опаковка, която да е в унисон с прекрасната гастрономическа култура на средиземноморието.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Съдържание

    Бъди винаги информиран.

    Абонирай се

    Научавай първи за нашите промоции и новости!

    2024 © Baci Dolci | Created by DigiFox

    Абонирай се

    Научавай първи за нашите промоции
    и новости!