Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. в рамките на град София!

Откриване СЛАДКАРНИЦА BACI DOLCI

Скъпи приятели, каним Ви на 16 декември 2017 /събота/ на откриването на нашата първа СЛАДКАРНИЦА „BACI DOLCI“ на бул. „Прага“ №24 в град София.

Ще Ви посрещнем в елегантен интериор и традиционен италиански дух с 50 % намаление на всички десерти в деня на откриването. Ароматът на превъзходно кафе и уханието на домашно приготвени десерти “BACI DOLCI” ще Ви пренесе в света на сладките емоции и удоволствия. Ще получите незабравими преживявания и уют на най-добра цена, отлично обслужване и атмосфера.

СЛАДКАРНИЦА „BACI DOLCI“ ще се превърне във Вашето предпочитано място на път за офиса или вкъщи – спрете и вземете любимия десерт, кафе или панцероти, усмихнете деня си!

Ако нямате време или възможност да ни посетите на място, предлагаме доставка по домовете и офисите в района на сладкарницата. Можете винаги да поръчате на телефон:

+359 888 989 963

Ако сте решили да се отпуснете от суматохата на града в компанията на приятели, колеги или предстои среща с делови партньори – сладкарница „BACI DOLCI“ ще Ви зарадва с невероятен майсторски десерт и чаша ароматно кафе на място. Каним Ви да изпитате истинско италианско гостоприемство и да се насладите на приятна релаксираща атмосфера.

В менюто ще откриете специално подбран асортимент от неповторими сладки изкушения, приготвени ръчно по домашна италианска традиция. Всеки един десерт ще докосне сетивата Ви с нежността на сладки целувки (baci dolci), оставяйки незабравимо преживяване. Вълнуващият вкус и аромат на лате, капучино, фредо капучино, фрапе отлично ще допълни всеки десерт и разговор.

За всички рожденици и именици сме подготвили постоянна промоция от 17 % на десерти и цели торти за техния специален повод!

За любителите на солените италиански удоволствия сме осигурили избор между вкусно панцероти с доматен сос и моцарела и панцероти с доматен сос, моцарела и пеперони. Помислили сме и за ценителите на полезните и освежаващи фрешове и цитронади.

Ще Ви очакваме с много усмивки и различни промоции, от които получавате много повече за цената, която плащате!

50 % намаление на всички десерти в деня на откриването

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Съдържание

    Бъди винаги информиран.

    Абонирай се

    Научавай първи за нашите промоции и новости!

    2024 © Baci Dolci | Created by DigiFox

    Абонирай се

    Научавай първи за нашите промоции
    и новости!