Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. в рамките на град София!

Торта за Хелоуин – три идеи за страшно вкусна сладка изненада

Шоколадова хелоуинска торта с духчета

В последния ден на октомври се празнува Хелоуин. Плашещи костюми, ярък грим и изобилие от бонбони и страховити изненади се появяват покрай празника, за да зарадват малки и големи. Но това, което наистина може да направи трапезата за този ден запомняща се, е торта по поръчка със страшен вид.

В статията ще ти дадем три интересни и лесни хелоуин идеи за вкусна сладка изненада, които не включват часове в кухнята и притеснение дали рецептата ще се получи. Дори няма да се налага да пускаш фурната. Накрая ще имаш готина хелоуинска торта, с която да впечатлиш семейство и приятели.

Идеи за страшна торта за Хелоуин

Сигурно идеята за приготвяне на страшна торта ти се струва страхотна, но мисълта за смеси, блатове и сглобяване на тортата най-вероятно те плаши.

Затова готовите торти по поръчка от Baci Dolci могат да ти помогнат да си шеф в кухнята, без дори да се налага да се цапаш с брашно.

Можеш да избереш готови торти, които да украсите с детето у дома със захарни пръчици, желирани бонбони, целувки и топери за торта. Друг вариант е да поръчаш торта за Хелоуин със страшна снимка. Независимо на кой вариант се спреш, твоята торта определено ще е страхотна изненада и център на празника.

Страшно вкусна хелоуинска торта Червено кадифе

Момиченце реже торта Червено кадифе за Хелоуин
Торта за Хелоуин - три идеи за страшно вкусна сладка изненада 5

За празник, който се върти около чудовища и страшни елементи, няма как да не започнем с нашата вкусна торта Червено кадифе.

Можеш да вземеш нейната малка версия, подходяща за шестима, или голяма торта, предвидена за десет човека. Яркият ѝ червен цвят е страхотна база за домашна украса със страшни елементи – желирани бонбони паяци, тикви, червейчета, очи и пр.

А ако нямаш време или желание за украса, но искаш страшна торта, можеш да поръчаш голямо червено кадифе с хелоуинска снимка. Това може да е снимка от любимо филмче на детето или страшен филм, който ти харесваш. Можеш дори да сложиш снимка от предишно Хелоуин парти, когато всички сте били в костюми и с грим.

Тортата Червено кадифе по поръчка може да се направи с различен външен вид, а не с типична поръска от червени трохички. Например с оранжев или бял маслен крем, с декорация от разтопен шоколад, нанесен във форма на паяжина. Така освен с невероятен вкус, семплата и красива външна визия и червена вътрешност на тортата ще радват всички на празника.

Страшно вкусна хелоуинска торта Пистачо с ягоди

Зелена торта Пистачо с ягоди за Хелоуин
Торта за Хелоуин - три идеи за страшно вкусна сладка изненада 6

Зелените торти, както и тортите червено кадифе, са много подходящи за този празник, заради своя ярък и нестандартен цвят. Затова ти предлагаме нашата вкусна здравословна торта Пистачо с ягоди. Нейният интересен зелен цвят и червена ягодова плънка ще се впишат чудесно в празника. Можеш да вземеш десет парчета, а за украсата да оставиш въображението ти да се развихри. Желирани бонбони очи, малко червен ягодов топинг и няколко готови топери за торта ще свършат чудеса.

Страшна вкусна шоколадова торта за Хелоуин

Страшна шоколадова торта за Хелоуин
Торта за Хелоуин - три идеи за страшно вкусна сладка изненада 7

Ако не си падаш по ярки цветове, а признаваш единствено шоколадовата торта, ще ти предложим много и вкусни варианти.

Първият е нашата торта Тирамису шоколадов мус. Тя е лека, но наситено шоколадова и лесно можеш да я превърнеш в хелоуинска торта. Трябват ти само малко шоколадови трюфели, черници, няколко страшни желирани бонбона или топера и имаш страхотна изненада за хелоуински празник.

Втори вариант е нашата готова торта Шоколата, подходяща за десет човека, с украса от бял шоколад, наподобяваща паяжина. Можеш много бързо и лесно, буквално без усилия, да я превърнеш в страшна торта, добавяйки няколко желирани паяка и може би някое желирано око.

Духчетата са друга страхотна украса за шоколадова торта, защото изпъкват чудесно върху нея. Имаш няколко варианта да ги направиш. Можеш да декорираш тортата с готови такива, приготвени от смес за целувки. Друг вариант е да ги сътвориш от големи бели маршмелоу бонбони, като за очи използвай разтопен шоколад и го нанеси с клечка за зъби. Трети вариант за направата на духче е със сметана на спрей, като за очи използвай черен шоколадов чипс, поставен директно на сметановото връхче.

Нашите торти по поръчка Шоколадов мус и Шоколадов трюфел са чудесен вариант, ако не ти се занимава с украса, а искаш директно да си поръчаш по-интересна торта за празника. След като избереш необходимия брой парчета, може да ни изпратиш снимка с хелоуински мотиви. А ако не искаш снимка, но имаш друга интересна идея за празника, която искаш да разбереш дали можем да осъществим, не се колебай да се свържеш с нас.

Хелоуинска торта по поръчка без захар и глутен

Брауни без захар и глутен с хлеоуинска украса паяжина
Торта за Хелоуин - три идеи за страшно вкусна сладка изненада 8

Идеята да поръчаш торта за Хелоуин ти харесва, но ти или човекът, който искаш да изненадаш с нея, не можете да ядете глутен и захар? В такъв случай  препоръчваме нашите торти по поръчка без захар и глутен.

Тортите без захар и глутен са създадени с грижа за всички, които имат здравословно състояние, което не позволява да консумират захар или глутен. Влагаме само качествени съставки, внимание и страст, за да се получи също толкова вкусен и балансиран десерт, независимо, че е с брашно 0% глутен и естествени заместители на захар.

Може да избереш един от следните варианти:

  • Пистачо с ягоди
  • Рондине
  • Шоколадов трюфел
  • Матча с орехи
  • Тирамису

Можем да им сложим страшна снимка по твой избор или да сътворим украса за празника, която харесваш. Ако имаш въпроси, не се колебай да се свържеш с нас.

Това бяха нашите бързи и лесни идеи за страшно вкусна сладка изненада за Хелоуин. Независимо каква хелоуинска торта избереш, ти пожелаваме един страшен и вкусен празник!

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Съдържание

    Бъди винаги информиран.

    Абонирай се

    Научавай първи за нашите промоции и новости!

    2024 © Baci Dolci | Created by DigiFox

    Абонирай се

    Научавай първи за нашите промоции
    и новости!