Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. в рамките на град София!

Стартиране на производство на десерти БАЧИ ДОЛЧИ Без Глутен и Без Захар

Създадохме възможност всички да купуват щадящи здравето и вкусни десерти! Без глутен и без захар!

Пазарът на сладкарски изделия е препълнен с продукти с високо съдържание на трансмазнини, захари, консерванти. С течение на времето се появиха въпроси дали предлагаме десерти за вегани, хора с диабет, деца с алергии. В началото смятахме, че да се създаде десерт без захар противоречи на принципите на сладкарството и е нещо отвъд границите на възможното. Но в последствие у нас се зароди идеята за създаване на едновременно вкусни, но и щадящи здравето десерти, които да запазват изключителните си качества.

Ние от БАЧИ ДОЛЧИ отлично разбираме, че не винаги активно работещите и живеещи хора успяват да съчетават прекрасна физическа форма и да се хранят, освен правилно, и вкусно. В забързания ритъм на съвременния начин на живот времето е лукс и не достига за приготвяне на здравословни десерти. Защото намирането на необходимите продукти и начинът на приготвяне отнема ценно време. Ето защо нашите нови десерти без глутен и захар са стъпка към Вашите нужди. Те са създадени, за да сте здрави и да хапвате наистина вкусни десерти, изразходвайки най-малко време и усилия, с полза за Вашата фигура.

Всичко това е отразено в добре обмислените рецепти на нашите продукти, които перфектно отговарят на изискванията на тези, които са загрижени за здравето си. Нашето желание е да споделим Вашето щадящо отношение към здравето и тялото Ви. Това желание е въплътено в десертите без захар и глутен от БАЧИ ДОЛЧИ, грижливо създадени от подбрани натурални продукти без съдържание на глутен и захар.

Предлагаме Ви лесна и божествено вкусна алтернатива за Вашето семейство и приятели!

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Съдържание

    Бъди винаги информиран.

    Абонирай се

    Научавай първи за нашите промоции и новости!

    2024 © Baci Dolci | Created by DigiFox

    Абонирай се

    Научавай първи за нашите промоции
    и новости!